Heat-It Arctic Rescue

Ammattikäyttäjät

Pelastus­ammattilaisten työkalut

Heat-It tuotteet ja ratkaisut ovat tarkoitettu, sekä onnettomuustilanteissa potilaiden suojaamiseen, mutta myös pelastushenkilöstön suojaamiseen kylmää vastaan.

Tuotteiden ja eri tuoteratkaisujen yhdistelmillä ammattimainen ensihoidon antaminen kylmissä olosuhteissa on luotettavaa ja nopeaa.

Ammattihenkilöstön toimiminen Heat-It varusteilla on helppoa ja turvallista.

Onnettomuus­tilanteisiin varautuminen

Pitkäaikainen käytännön kokemus ja kylmien olosuhteiden erityistarpeiden tuntemus ovat auttaneet kehittämään tarkoituksenmukaisia, luotettavia ja helppokäyttöisiä tuotteita kylmiin olosuhteisiin.

Tuotteet sopivat erämatkailuun ja retkeilijöiden käyttöön ominaisuuksiensa vuoksi.

Heat-it Arctic Rescue käyttäjät

Polarmedic Ensiaputuotteet Oy on Heat-it Arctic Rescue tuotteiden valmistaja ja kankaiset tuotteet valmistetaan edelleen Rovaniemellä käsityönä.  

Heat-it tuotteilla ja käytöllä on pitkät perinteet ja tuotteet on suunniteltu yhteistyössä pelastusalan ammattilaisten ja Suomen Puolustusvoimien kanssa. Lisäksi Heat-it tuotteet on testattu riippumattoman tahon toimesta Työterveyslaitoksella (THL)

Tuotteet ovat olleet ammattihenkilöstön käytössä jo yli 20 vuotta ja niiden kehitystyötä on jatkettu näihin päiviin asti. Hypotermiatuotteiden suunnittelusta ja kehityksestä on vastannut pääsääntöisesti Pekka Kilpeläinen, aina vuoteen 2020 asti. Hänen vankkumattomalla ja periksiantamattomalla työllä saatiin rakennettua tuoteperhe, joka vastaa tämän päivän ammattilaisten vaatimuksiin.

Pelastuslaitokset

Puolustusvoimat

Poliisi

SPR

Sairaankuljetus

Sairaalat

Kaupungit / kunnat

Hierojat

Fysioterapeutit

Safariyritykset

Urheiluseurat

Tutustu tuotteisiin

Tuotevalikoima palvelee niin välitöntä potilaan suojausta kuin erilaisiin onnettomuustilanteisiin varautumista.

Olemme kehittäneet ja testanneet hypotermiatuotteita yhteistyössä alan asiantuntijoiden ja asiakkaiden kanssa.

Lähetä viesti | Jätä yhteystietosi