Heat-It Arctic Rescue

Jälleenmyyjät

Haluatko jälleenmyydä tuotteitamme?

Laadukkaat tuotteet

Heat-it tuotteita on kehitetty ja testattu yhteistyössä alan asiantuntijoiden ja asiakkaiden kanssa. Lisäksi tuotteita on testattu riippumattoman tahon toimesta Työterveyslaitoksella.

Kotimainen valmistaja

Polarmedic Ensiaputuotteet Oy on Suomalainen yritys. Kankaiset kylmäsuojausratkaisumme valmistetaan Rovaniemellä käsityönä. 

Tunnettu brändi

Heat-it tuotteet ovat olleet ammattikäyttäjien apuna yli 20 vuotta. Tuotteita on kehitetty yhteistyössä pelastus- ja sairaanhoidon henkilöstön kanssa. 

Jälleenmyyjät

Tutustu tuotteisiin

Tuotevalikoima palvelee niin välitöntä potilaan suojausta kuin erilaisiin onnettomuustilanteisiin varautumista.

Olemme kehittäneet ja testanneet hypotermiatuotteita yhteistyössä alan asiantuntijoiden ja asiakkaiden kanssa.

Heat-it Arctic Rescue

Polarmedic Ensiaputuotteet Oy on Heat-it Arctic Rescue tuotteiden valmistaja ja kankaiset tuotteet valmistetaan edelleen Rovaniemellä käsityönä.  

Heat-it tuotteilla ja käytöllä on pitkät perinteet ja tuotteet on suunniteltu yhteistyössä pelastusalan ammattilaisten ja Suomen Puolustusvoimien kanssa. Lisäksi Heat-it tuotteet on testattu riippumattoman tahon toimesta Työterveyslaitoksella (THL)

Tuotteet ovat olleet ammattihenkilöstön käytössä jo yli 20 vuotta ja niiden kehitystyötä on jatkettu näihin päiviin asti. Hypotermiatuotteiden suunnittelusta ja kehityksestä on vastannut pääsääntöisesti Pekka Kilpeläinen, aina vuoteen 2020 asti. Hänen vankkumattomalla ja periksiantamattomalla työllä saatiin rakennettua tuoteperhe, joka vastaa tämän päivän ammattilaisten vaatimuksiin.

Lähetä viesti | Jätä yhteystietosi